Fiecare oaspete de la Residence Central Annapolis este special. Are anumite așteptări și dorințe, vrea să experimenteze Brașovul într-un mod aparte, să creeze amintiri frumoase, de neuitat. Noi știm că nu este așa de simplu să ai un sejur de vis. Dar știm sigur că te putem ajuta.

Ți-i prezentăm pe ce oferă cele mai interesante servicii turistice anexe, în Brașov și împrejurimi: tururi personalizate, activități sportive și de aventură, observare de faună, închiriere de mașini, transport specializat. Lista rămâne deschisă. Toți sunt parteneri cu care lucrăm constant de mai mulți ani și pe care îi recomandăm, cu încredere, pentru profesionalismul și dedicația lor. Pentru mai multe detalii despre ofertele de mai jos, vă rugăm să contactați direct companiile și să menționați că sunteți clientul hotelului: cod Residence Annapolis.

Și pentru că ne place să ne răsfățăm oaspeții, am negociat cele mai bune discounturi pentru tine, pentru o parte dintre servicii. Împreună, facem Brașovul destinația potrivită pentru sufletul tău!

Partenerii de la MeetLocals sunt veriga de legătură atât de necesară între oaspeții hotelurilor și furnizorii de experiențe speciale din zonă.
O echipă de oameni pasionați care a căutat și adunat pentru tine activități inedite, oriunde ai fi în România. Un concept de turism diferit de cel de masă, care urmărește să promoveze patrimoniul cultural-istoric-natural al țării.
Aruncă un ochi pe lista lor pentru Brașov, sigur vei găsi ceva care ți se potrivește!

  Lucian: +40766 434 983 / Maria: +40724 744 244

  ride@backcountry.ro

  https://backcountry.ro/

  https://www.facebook.com/BackcountryRomania/

Ofertă partener: 10% pentru clienții care au 3 nopți de cazare

Excursii outdoor cu biciclete electrice: Excursii pentru grupuri mici, în oraș și în natură, acces facil pentru orice condiție fizică. Toate ofertele includ închiriere E-MountainBike, full suspension, model 2017-2019, echipament complet de protecție (cască, genunchiere), ghidaj cultural, istoric, gastronomic.

Brașovul - din deal în deal: Pentru 3 ore, explorăm împreună orașul și imprejurimile cetății medievale, pedalînd pe dealurile din jur: peisaje unice, istorie medievală, cultură locală, locuri ascunse. Program pentru grup mic, pentru toate vârstele.

Poiana Brașov - să descoperim muntele: Ne despărțim de străzile aglomerate din oraș și ne adâncim în mijlocul naturii. Pedalăm 8 km pe drum forestier până în stațiune montană Poiana Brașov, la 400 m diferență de nivel. Cele 3 ore includ priveliști spectaculoase, locuri de popas și fotografiere, momente de relaxare și bucurie, de neuitat.

Parcul Național Piatra Craiului: Pentru o zi, mergem să ne întâlnim cu cel mai frumos lanț muntos al Carpaților. Pedalăm până la Cabana Curmătura și ne minunăm la peisaje ce ne taie respirația. Admirăm pădurea, mereu schimbătoare, dar la fel de surprinzătoare.

Ofertă partener: pentru clienții noștii este valabilă o reducere de 15% pentru zborul de 40 de minute și 10% pentru cel de 20 minute

Este o mare bucurie să vezi viața în 3D și să alegi să faci asta în Brașov, unde ai ce vedea! Poți vizita din zobor traseele Brașov - Poiana Brașov - Cetatea Râșnov - Castelul Bran - ajungem împreună în dreptul Bucegilor - Piatra Craiului - Zărnești - Măgura Codlei. Turul complet durează aproximativ 40 min, turul scurt durează 20 min deasupra Brașovului și Poiana Brașov.

 

Activități de observare/ fotografiere urși: transport direct de la hotel, ghidaj și interpretare, prezentarea de informații despre animale și ecosistem.

Zona Timișul de Sus (15 minunte din Brașov). Ofertă valabilă până la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Activitățile sunt reluate din 1 mai până în noiembrie 2020. 

Zona Tușnad (2 ore din Brașov). Oferă valabilă până la 21 decembrie 2019. Activitățile sunt reluate din 6 ianuarie 2020. În caz că nu se pot observa urși, se va returna o parte din taxă. Toate observatoarele sunt ideale pentru fotografie de wildlife deeoarece au fost construite de către un fotograf profesionist.

Alte tururi organizate:

  • excursie la distilerii tradiționale locale,
  • excursie la rezervația de zimbri din Vama Buzăului, cu prânz la o gospodărie locală, inclus,
  • Excursie la salina Praid și statuia lui Iisus de la Bisericani,
  • Excursie combinată la distilerie, cu observare urși la Tușnad.

Compania oferă orice alte tipuri de tururi personalizate ( cu excepția tururilor la Castelul Bran și Palatul Peleș).

Auto Rent România Brașov garantează cele mai bune servicii de închirieri auto pentru orice perioadă de timp ai nevoie. Folosește sistemul de rezervări online și beneficiază de mari reduceri, de până la 20%. Cu noi ai libertatea de a descoperi România, având plăcerea de a conduce fără griji!

Ofertă partener: 10% pentru clienții care au 3 nopți de cazare și plătesc lecția de schi, 2 ore pe zi, individual, pentru 3 zile

Suntem OutdoorFUN, un grup de instructori profesioniști de schi și snowboarding, cu o experiență de peste 8 ani în domeniu. Scopul nostru principal este să împărtășim cu tine pasiunea noastră pentru munte, schi și snowboarding. Indiferent dacă ești copil sau adult, dacă dorești lecții private sau de grup, te așteptăm în Poiana Brașov, pentru o experiență unică pe zapadă. Echipa noastră de instructori de ski și snowboarding este la dispoziția ta pentru a-ți oferi un mediu plăcut și sigur, în care să înveți să schiezi. În cadrul școlii vei găsi o gamă largă de cursuri, inclusiv lecții private sau de grup pentru adulți și copii.

Pentru sezonul 2019-2020, la pachetele de ore individuale de 2 ore/zi* 5 zile, 3 ore/zi*5 zile, 4 ore/zi *5 zile, avem discount de 17%.